Amiga Continued...

Diskmag Amiga Continued... vznikl nedlouho po oznámení Josefa Komárka (JOE), že nakladatelství Atlantida Publishing s.r.o. ukončí v prosinci 2001 posledním šestým číslem vydávání AmigaCD. Pro kluky z redakce bylo toto čistě ekonomické rozhodnutí trochu proti srsti a proto se rozhodli pokračovat ve vydávání pokračování tohoto časopisu.

Stálou redakci tvořil AGASlayer (Boleslav Kristen) a RedRose (Tomáš Przybyla). Mezi mnoha dalších přispěvovatelů pak patřil například Yetti, ZDNSoft nebo Flegy (Vít Kubr) - viz. níže.

Slovo závěrem od RedRose:

"Poslední číslo vyšlo v srpnu 2003 a normálka se mělo připravovat další... Jenže se to nějak táhlo a pořád jsme měli jen pár použitelných věcí... Najednou přešel měsíc, druhý a třetí.... a říkali jsme i že dáme vánoční číslo... Z toho taky sešlo tak mělo být další číslo na nový rok a tak to dál pokračovalo... V březnu jsem se ženil, takže zase nebylo moc myšlenek... Navíc pořád nebylo co smysluplného do dalšího čísla dát... No, a když to už byl rok od vydání posledního čísla, tak jsme uznali ze je po všem... takže by se dalo říct, že AmiCon nezkončil, ale vyšuměl do ztracena nebo zapomnění...."

You have no rights to post comments